Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Zon, zee en strand

Als u op zoek bent naar een zonnige strandvakantie, gecombineerd met cultuur, ongerepte natuur, met of juist zonder een uitbundig nachtleven, dan bent u in Bulgarije aan het goede adres. De Bulgaarse Zwarte Zeekust is 378 km lang en heeft een variatie aan mogelijkheden en landschappen. Langgerekte, brede zandstranden wisselen zich af met idyllische baaien en ruige rotspartijen. Rustige strandjes verscholen in jungleachtige gebieden, natuurreservaten en kronkelende rivieren die hoge bergen, uitgestrekte valleien en maagdelijke bossen moeten doorkruisen om zo hun weg naar de warme zee te vinden. Diversiteit aan badplaatsen!

De keus aan vakantieplaatsen aan de Zwarte Zeekust is groot. Er zijn grote luxe vakantieoorden die niet onder doen voor de bekendste badplaatsen rondom de Middellandse, Adriatische of Egeïsche zee, maar ook bruisende steden, eeuwenoude stadjes, vissersdorpjes en rustige plekjes waar het lijkt alsof de lokale bevolking zich weinig aantrekt van de aanwezige vakantievierders, zolang deze hun eigen rust niet verstoren.

Naast deze badplaatsen heeft Bulgarije ook een tiental minder bekende stadjes en dorpjes, die zeker niet ongenoemd mogen blijven. De twee grote havensteden Varna en Burgas, de groene en jongste badplaats Albena, de luxe all- inclusive resorts Sunny Day, Elenite en Duni, de mooie stadjes Balchik, Pomorie, Primorsko en Tsarevo of de leuke vissersdorpjes Krapets, Ravda of Sinemorets, allemaal verrassende plaatsen aan de Bulgaarse kust.

Rodina Travel combineert het verblijf aan de kust met een rondreis of fly-drive in de vorm van een verlening.
U heeft dus de mogelijkheid voordat u aan een rondreis of fly-drive begint, eerst aan de kust te verblijven. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit na uw reis te doen. Rodina Travel beschikt over diverse accommodaties waar u uit kunt kiezen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Noordelijke Bulgaarse Riviera

Rodina Travel biedt diverse accommodaties in de volgende badplaatsen aan de Noordelijke Bulgaarse Riviera:

Noordelijke Riviera Bulgarije

* Albena
* Balchik
* Goudstrand
* Krapets
* Riviera
* Rusalka
* Sunny Day
* Sveti Konstantin
* Varna
Zuidelijke Bulgaarse Riviera

Rodina Travel biedt diverse accommodaties in de volgende badplaatsen aan de Zuidelijke Bulgaarse Riviera:

Noordelijke Riviera Bulgarije

* Bourgas
* Duni
* Elenite
* Lozenets
* Nessebar
* Obzor
* Pomorie
* Primorsko
* Ravda
* Sinemorets
* Sveti Vlas
* Tsarevo
* Zonnestrand                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel