Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reiziger: Desiree van der Zanden
Reis: Rozen studie en wellness reis
Plaatsen: Pavel Banya
Reisdata: 05-06-11 t/m 11-06-11


Ik wilde je nog even bedanken voor de heerlijke rozenreis die we mochten beleven van 5 - 11 juni, we hebben enorm genoten.

Mede dankzij de sprankelende aanwezigheid van onze gids Maria is de reis een gedenkwaardige belevenis geworden met warme herinneringen en bijzondere ervaringen. Maria geniet onze hartelijke dank als steun en toeverlaat tijdens deze reis. Ook de chauffeurs willen we niet onvermeld laten, ze waren er altijd en brachten ons vriendelijk en hulpvaardig en veilig overal naar toe. De verblijfslocaties waren meer dan goed en het heerlijke eten tijdens de gehele reis was een dikke 10 waard.

Het plukken van de Rosa Damascena was een onvergetelijke belevenis en nu - 2 weken later - heb ik nog iedere dag dat dromerige, beetje zweverige rozengevoel bij me.

We mochten ook genieten van een heerlijk gezelschap met fijne, oprechte mensen en we hebben enorm veel gelachen. De waardevolle aandacht van Ellen Wagenaar en Harmen Rijpkema wil ik absoluut niet onvermeld laten. Zij hebben ons met hun kennis, ervaring en ongelooflijke aandacht zo veilig en warm als rozenolie inspirerend omringd. Hun passie voor aromatherapie, geuren en rozen is werkelijk inspirerend.

Dankzij deze heerlijke groep ben ik tijdens deze reis een bijzondere ervaring rijker geworden. En de inspiratie van de reis heeft me goed gedaan. Ik denk zelfs dat ik er een blijer mens door geworden ben....

Hartelijke groetjes,

Desiree van der ZandenFoto's van deze reis:

                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel