Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Wil en Joke
Reis: 13-daagse Rondreis 'Beleef Bulgarije'
Plaats: Sofia, Veliko Tarnovo, Madara, Kazanlak, Plovdiv, Bansko, Sofia
Reisdata: 18-06-16 t/m 30-06-16


Hallo Larisa,

Al langer vertel ik deze en gene over de fantastische vakantie die wij genoten hebben in Bulgarije.

Wegens een overboeking op het vliegtuig, werd ons eerst een extra dag op kosten van Rodina Travel aangeboden. Toen de dikke envelop met vakantie-informatie in de bus gleed, viel het op dat er veel meer informatie werd toezonden dan gebruikelijk bij andere reisbureaus. Voor alle reizigers was een speciaal informatieboekje gemaakt op naam. Niet alleen de daginformatie ook de juiste datum en zelfs onze extra dag werd erin genoemd. Een aantal mooie folders, landkaarten, speciale informatie over Sofia en een Bulgaars taalgidsje 'Wat & Hoe' waren toegevoegd.

De reis blijkt uitstekend georganiseerd te zijn, we hadden een heel lieve en heel goed Nederlands sprekende gids, Stefka. Zij zorgde er ook voor dat Joke, die allergisch is voor diverse voedselproducten, heerlijk heeft kunnen eten. Ook bij pech met onze bus, had zij snel een alternatief georganiseerd. 'Een uitstekende ambassadrice voor Bulgarije', aldus één van onze medereizigers.
Daarnaast waren de meeste hotels goed, voorzien van ruime kamers (op één na).
Vervolgens hebben we een mooie tocht gehad, hebben kennis gemaakt met de natuur, cultuur, eetgewoonten, van livemuziek kunnen genieten en eenmaal bij mensen thuis gegeten.

Vaak concurreren reisbureaus op de prijs en worden veel excursies en bezichtingen aangeboden tegen extra kosten, dat is hier niet het geval (op één uitzondering na). Men wordt dus ook niet verrast door vele extra uitgaven.

Kortom: Complimenten voor de mooie reis, goede organisatie en uitstekende service.

Met vriendelijke groet,

Wil en Joke                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel