Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Wiebren en Ria Altena
Reis: 13-daagse Rondreis 'Fascinerend Bulgarije incl. het Rozenfestival'
Plaats: Sofia, Veliko Tarnovo, Hissar, Plovdiv, Bansko, Melnik, Sofia
Reisdata: 22-05-17 t/m 03-06-17


Goededag Larisa,

Wij hebben een prachtige vakantie gehad in Bulgarije. We hebben heel veel gezien en ervaren in dit prachtige land. We waren er voor het eerst en op de beurs in Groningen waren wij direct al enthousiast.

Binnen 3 uren vliegen waren we dan in Sofia. Door de gids/reisleider heel goed opgevangen. Hij verdient heel veel lof. Geweldig wat hij voor ons allemaal in petto had.

De ene verrassing na de andere. Wat geweldig was, was de lunch bij hem thuis. Wat woont hij er mooi en wat een gastvrijheid daar. Bovendien een gezellig gezelschap. Het was op het laatst een grote familie.

Dan was er het rozenfestival. Wat een prachtige gezellige drukte. Heel jammer was het dat het die morgen regende, maar dat was aan de dansers niet te merken. Wij hebben het heel mooi gehad.

Nu ik toch een mailtje schrijf, wil ik jullie bedanken voor het prachtige uitgebreide programma wat jullie ons hebben gestuurd. Zoiets hebben wij nog niet eerder mee gemaakt en dan spreek ik ook voor de andere reizigers. Dat was fantastisch.

Ik maak van elke vakantie een plakboek, maar dit alleen ziet er heel gelikt uit. Onze complimenten!

De bos bloemen voor jullie is jullie van harte gegund!

Wij wensen jullie heel veel succes en geluk verder met jullie prachtige Bulgarije reizen. Misschien wel tot ziens, maar dan hopen we naar Roemenië te gaan.

Met vriendelijke groet uit Joure,

Wiebren en Ria Altena                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel