Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: VU-Orkest Amsterdam
Reis: Tournee VU-Orkest Bulgarije
Plaats: Sofia, Plovdiv
Reisdata: 28-06-09 t/m 03-07-09


Op tournee met het VU-Orkest in Bulgarije was een geweldige mix van Nederlandse gezelligheid in een voor ons exotisch Bulgaars landschap.

Een zelf-georganiseerde tournee van zes dagen voor 92 man, met een tophotel met repetitiemogelijkheid en concerten in Sofia en Plovdiv: we hebben het met veel bijzonder hartelijke en goede hulp van Rodina Travel voor elkaar gekregen. In het vier-sterren-hotel Hotel Rodina konden we met het hele orkest terecht, zodat we niet hoefden te splitsen over ver uit elkaar liggende locaties. Ook konden we in het hotel repeteren in een hele mooie zaal. Het contact met het hotel was uitstekend en wanneer er ook maar problemen neigden konden we altijd terecht bij de Rodina Travel agent ter plaatse.
Op onze concertdag in Plovdiv reisde Rodina Travel met ons mee en hielp ons in het wat moeizamere contact met de concertlocatie daar. Ook het diner dat door Rodina Travel voor het orkest was geregeld was naar ons zin: simpel eten en 500m lopen vanaf de concertlocatie: perfect voor ons studenten. Larisa heeft ons met haar hulp aan deze tournee laten zien dat ze een zeer meedenkend en enthousiast persoon is, met veel praktische kennis en altijd bereid te helpen en te zoeken naar de beste oplossing voor jouw specifieke wens.

Het VU-Orkest beveelt het daarom van harte aan een reis naar Bulgarije te boeken via Rodina Travel!

Namens het VU Orkest,
Sophie van der Spek



Foto's van deze reis:






                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel