Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Vrouwenvereniging Vrouwen van Nu
Reis: 8-daagse Rondreis Bulgarije
Plaats: Veliko Tarnovo, Plovdiv, Bansko, Sofia
Reisdata: 24-08-17 t/m 31-08-17


Dag Larisa en Frank,

Wij hebben het fantastisch gehad, het was een prachtige, goed georganiseerde reis en reisleider/gids Maria was geweldig! Zij heeft ons zoveel verteld over Bulgarije, dat we zelfs een beetje verliefd op Bulgarije zijn geworden. Wijzigingen in het programma heeft zij steeds in overleg gedaan en daarvoor in de plaats kwam ze met andere voorstellen. Een reisleidster die je moet koesteren en zuinig op moet zijn.

Bij Tsvetan voelden we ons veilig, een prima chauffeur. De hotels waren uitstekend met een toppertje het hotel in Veliko Tarnovo. Het eten was overal prima, toppertjes waren de lunches in Veliko Tarnovo en op de 24e verdieping van een gebouw (ook voor Maria nieuw) in Sofia.
Het diner in een typische Bulgaarse ambiance in Sofia was wat minder dan wat we gewend waren, maar het optreden van de dansers maakte dit wel goed. Van de ontmoetingen met de plaatselijke bevolking en het eten daar hebben we enorm genoten, het waren de kersen op de reis. Ria en ik hebben alleen maar lof gehoord en de dames vonden het een prachtige reis. Een aantal dames had wel wat meer vrije tijd willen hebben, maar we kwamen niet om te winkelen in Bulgarije, maar om wat te zien, 8 dagen was wel voldoende voor de groep.

Zelf ben ik heel erg tevreden over het contact met jou, het programma en de uitvoering van de reis. Tijdens onze bijeenkomst met andere provincies van Vrouwen van Nu zullen wij Rodina Travel zeker aanbevelen.

Hartelijke groeten,

Namems Vrouwenvereniging Vrouwen van Nu
WobbieFoto's van deze reis:


                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel