Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Marian van Velzen
Reis: Cursusreis Iconen Schilderen in Bulgarije
Plaatsen: Sofia, Tryavna, Sofia
Reisdata: 31-08-12 t/m 11-09-12


Dag Larisa,

Weer terug in het koele Nederland kan ik je vertellen dat we het geweldig fijn hebben gehad.

Het weer: een dikke 10! alle dagen mooi weer.
Het hotel in Tryavna: ook een dikke 10! Wat een mooie locatie en wat een lieve mensen, van de eigenaresse, tot de overige bedienende mensen, zoooo vriendelijk en voorkomend. Gastvrijheid staat bij hen hoog in het vaandel. We werden al gelijk verwelkomd door hen met een brood en een glas wijn bij de ingang. We voelden ons direct thuis, de kamers zijn goed en netjes, de kamermeisjes legden elke dag een bloemetje of blaadje op ons bed op het nachtponnetje, zo lief. Af en toe een schattig kannetje van Bulgaars aardewerk, of een reepje chocola, dat was al een feest:... zou er weer iets op bed liggen?

De zaal waar we schilderden: ook een dikke 10, goed licht, genoeg tafels en ruimte, mochten we dit nog eens willen doen, dan zou ik zeker weer voor dit hotel kiezen.

De grote veranda en terras waren fijn, we konden alle maaltijden buiten gebruiken, heel gezellig. Ook fijn dat we niet steeds hoefden te verkassen voor de reis.

Perfect geregeld!

En dan de gids: een gouden meisje, petje af, ze deed het bijzonder goed, had zich goed voorbereid en wilde alles voor ons doen om het ons naar de zin te maken, met een klein groepje is ze zelfs de berg opgeklommen bij het Rila klooster, naar de kluis en het voormalige graf van Iwan Rilski, ik was ook mee en het was een top ervaring. De overige reisgenoten waren in de tussentijd in het museum in het Rila klooster.

De ikonen zijn mooi geworden en gewijd in het Rila klooster, een korte maar plechtige gebeurtenis.
Iedereen was zeer voldaan over deze 11 dagen en ging blij naar huis. De ikonen waren allemaal af en mooi.

Eten was goed, kortom, wat wil een mens nog meer?

Hartelijke groet,

MarianFoto's van deze reis:

                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel