Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Geertje van der Burg-Berendsen
Reis: 13-daagse Rondreis 'Beleef Bulgarije'
Plaats: Sofia, Veliko Tarnovo, Madara, Kazanlak, Plovdiv, Bansko, Sofia
Reisdata: 10-09-16 t/m 2-09-16


Beste Larisa,

Ik heb een fantastische vakantie gehad en heel veel mooie kerken en kloosters gezien. Prachtig! De gids Stefka was heel aardig en zeer ter zake kundig. De hotels waren goed, hoewel het hotel (verbouwde boerderij) in Shumen erg sober was, met een hele kleine badkamer waar alles nat werd als je douchte, maar het was wel schoon. Het warme eten 's avonds was in Shumen koud en onvoldoende, maar dat hebben ze de tweede avond ruimschoots goed gemaakt.

Toch heb ik een paar opmerkingen, die je niet als kritiek maar als aanvullende informatie moet zien.
Het aantal kilometers, aangegeven in de informatie is niet juist. Volgens de chauffeur Ventski was het bijna 2000 km. Overigens een uitstekende chauffeur, hij was vriendelijk, behulpzaam en reed heel veilig.
Verder pleit ik als toevoeging in de informatie dat je heel goed moet kunnen lopen en stevige schoenen mee moet nemen. De straten zijn totaal anders dan wij gewend zijn.

Voor de rest niets dan lof!! Het was een prettig reisgezelschap, lekker klein en heel sociaal. Ik kan de reis aan iedereen aanbevelen. Onderstaand een foto die ik in het Rilaklooster heb gemaakt. Heel veel dank voor je goede zorgen!!

Met vriendelijke groet,

Geertje van der Burg-BerendsenFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel