Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Suzanne
Reis: Wintersportvakantie
Plaats: Hotel Ice Angels****, Borovets
Reisdata: 25-02-17 t/m 04-03-17


Hi Larisa,

Het was geweldig! Fantastisch weer. Superluxe dat het hotel zo aan de piste staat. Lekker gezwommen en in de sauna, heel luxe. De kamer was ook prima. Alleen het lawaai was vervelend. Tot 2 uur ''s nachts ging het door. En de box van het terras hing direct onder onze kamer, tot 22 uur een flinke beat in je kamer. Jullie hadden op de voucher gezet dat ik een rustige kamer wilde, maar daar kijken ze niet naar. Jullie vertegenwoordiger - Plamen - heeft geprobeerd om kamer te wisselen, maar dat kon niet, want alles zat vol.
Hij was trouwens ook heel aardig en kwam vaak langs.

We hebben twee gezellige gezinnen ontmoet, we aten samen en mijn zoon had een vriend van zijn leeftijd, dat was heel leuk voor hem.
Het eten was ook geweldig, voor mijn zoon het hoogtepunt van de dag (puber hé).

De skileraar spraak een beetje engels, maar wel te weinig, dus overleg is moeilijk. Ik heb overwogen om te switchen, maar besloot dat het voor ons wel ok was. Daarom heb ik dat ook niet met Plamen besproken. Anders had hij vast geholpen, ik vond hem erg aardig en behulpzaam.
Hij gaf ons ook nog een armbandje met uitleg waar het voor was dat vond ik erg leuk.

O ja nog een tip, 2,5 uur eerder op Schiphol is beter. Het was zo bizar druk. We moesten keihard rennen om het vliegtuig te halen, enorme stress.

Nou misschien hebben anderen nog wat aan mijn tips.

Al met al vond ik het top, ik zou zo weer gaan!

Groetjes en bedankt voor alle hulp!

Suzanne                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2023 Rodina Travel