Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Fam. Stigter
Reis: Wintersportvakantie
Plaats: Hotel Rila****, Borovets
Reisdata: 20-02-16 t/m 27-02-16


Met 11 personen, 3 generaties, hebben wij een heerlijke wintersport vakantie gehad in/bij hotel Rila. Rodina Travel had ons goed geadviseerd. We dachten "eerst zien, dan geloven" over deze geboekte vakantie. Maar de werkelijkheid was boven verwachting! Geen problemen met de vreemde taal, schitterend hotel aan de piste, mooi uitzicht op de pistes waar van 's ochtends 9 tot 's avonds 21 uur elke dag geskied werd, prima eten en drinken en gezellige straatjes met winkeltjes, terrasjes, barretjes enzovoorts als je even geen zin had om te skiën. De Bulgaren die wij tegen kwamen spraken goed Engels en vonden het leuk om over hun land te vertellen.

We zijn allemaal weer gezond en tevreden terug van een mooie wintersport vakantie!
De heenreis was op Schiphol wel rommelig en chaotisch, maar gelukkig konden wij en de koffers nog wel met het vliegtuig mee.
We waren ruim op tijd op Schiphol, maar de koffer band bij de 2 incheck balies deed het niet. Er stond een enorme rij bij de incheck balies en wij waren nog lang niet de laatsten. We hebben misschien wel anderhalf uur in de rij gestaan om de koffers af te geven. Daarna was het snel naar de controle en rennen naar de gate... Pfff, al zwetend zaten we gelukkig toch nog met z'n allen in het vliegtuig! En onze koffers hadden het gelukkig ook gehaald. In de transfer bus was wel een gezin die geen koffers hadden!

Nogmaals hartelijk bedankt voor al het regelen van onze vakantie. We hebben een fijne vakantie gehad!

Met vriendelijke groet,

Jolanda Stigter
namens de hele familie!Foto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel