Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Jan Sprengers
Reis: 13-daagse Rozenrondreis 'Fascinerend Bulgarije incl. Rozenfestival'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Rozenvallei, Plovdiv, Bansko, Melnik, Sofia
Reisdata: 25-05-15 t/m 06-06-15


Beste Larisa,

Twee Bulgaarse dames (moeder en dochter) uit mijn bekendenkring vertelden vaak over hun mooie en interessante land en vonden dat ik dat moest gaan zien.
Ik ben toen maar eens op internet gaan zoeken wat er zoal aan georganiseerde reizen werd aangeboden: Zo heb ik uw organisatie gevonden, met programma's die me wel aanspraken. Bij telefonisch overleg met u heb ik gekozen voor de Rozenrondreis met als variant (uw idee!) een dag eerder vertrek naar Sofia vanaf Eindhoven (mijn woonplaats) en ook de retourvlucht naar Eindhoven.

Ik ging weg met hoge verwachtingen en laat ik het maar meteen zeggen: Die zijn ver overtroffen. In de reis waren de voornaamste bezienswaardigheden opgenomen in een goed gedoseerd goed gevuld programma.

De culturele hoogtepunten waren schitterend, maar de grootste verrassing waren de ongelooflijk mooie landschappen waar we door reisden!! Ook de gekozen logeer accommodaties waren in positieve zin verrassend: Niet te groot, altijd op een heel bijzondere locatie en met zeer vriendelijk personeel: We waren gasten, geen nummers.

Voor de gids Elitsa niets dan lof, ze spreekt uitstekend Nederlands, was fantastisch voorbereid en ze kon heel goed omgaan met de groep, die heel fit was, maar toch gemiddeld heel dicht bij de 70. Zonder enige druk werden de programma's binnen de geplande tijd afgewerkt. Alexander de chauffeur is een kleine grote man, de rust zelve en op de soms niet al te brede wegen een echte stuurkunstenaar om over het parkeren op bepaalde plekken maar te zwijgen.

Samenvattend: Het was een fantastische reis en ik ben al reclame voor uw organisatie aan het maken in mijn bekendenkring.

Jan Sprengers                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel