Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Familie Schipper
Reis: Fly-drive Verrassend Bulgarije op maat
Plaats: Sofia, Plovdiv, Koprivshtitsa, Sveti Konstantin
Reisdata: 10-06-13 t/m 24-06-13


Hallo Larisa,

Na de reis zijn we nog een weekje thuis geweest om bij te komen van de mooie reis en daarna weer aan de slag gegaan. Onze reactie op de reis heeft daarom wat op zich laten wachten.

Allereerst dank voor het zeer uitgebreide boekwerk over onze reis. Dat was al een zeer prettige start.
We hebben een mooie, bijzondere vakantie gehad. Naar ons idee hebben we een goed beeld gekregen van Bulgarije en dat was ook onze bedoeling. Alles is goed verlopen. De hotels waren perfect uitgezocht, de locatie was steeds mooi en praktisch.

Wij waren erg gecharmeerd van Plovdiv en vooral de ligging van het hotel. We hadden ook nog het geluk dat er die avond een Bulgaarse avond werd georganiseerd voor een grote groep Duitsers. Gelukkig hadden ze nog een tafeltje voor ons over, zodat wij konden meegenieten van de Bulgaarse zang, dans en muziek. Heel bijzonder.
Ook Koprivshtitsa was zeer de moeite waard. We hebben 4 museumhuizen bezocht.

Ook op culinair gebied hebben we ons ondergedompeld in Bulgarije. Ik geloof dat we alle bekende gerechten wel 1 of 2 keer geproefd hebben. We waren al snel fan van het parlenkabrood met de sharena sol kruiden. Daar zijn dus een paar potjes van mee naar huis gegaan. De Kavarma was ook heerlijk. De lekkerste heb ik op de 2e avond in Sofia gegeten in dezelfde straat als ons hotel.

Zoals je begrijpt hebben we niet alles bezocht wat je in de beschrijving had opgenomen, maar we hebben een selectie gemaakt.

Het hotel in Turnovo was fantastisch. We hebben ook 2 avonden in het restaurant gegeten, wat we normaal gesproken nooit doen. Meestal willen we elke dag ergens anders eten, maar het beviel zo goed, dat we niks anders wilden.

Eenmaal aan de kust hebben we eerst 2 dagen niks gedaan, lekker bijgekomen. Daarna zijn we elke dag nog een uitstapje naar het noorden gaan maken. ´s Middags genoten we dan van het strand.

De terugreis was even spannend, omdat onze vlucht was geannuleerd. Gelukkig konden we met een vlucht later mee naar Sofia en daar had het vliegtuig naar Amsterdam op ons gewacht (niet alleen voor ons natuurlijk ;-)).

Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad en dat is mede te danken aan jullie goede voorbereiding.
Hartelijk dank daarvoor!

Groetjes,
Rianne                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel