Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Reisgezelschap van der Haagen
Reis: 13-daagse Fly-drive 'Beeldschoon Bulgarije'
Plaats: Plovdiv, Devin, Bansko, Panichishte, Sofia
Reisdata: 19-07-17 t/m 31-07-17


Beste Larisa,

We hebben het erg lekker gehad in Bulgarije en vertellen nu iedereen wat een geweldig vakantieland het is.
Plovdiv was erg leuk, wel warm. Het hotel was prima, erg prettig en fijn dat het zo midden in de oude stad lag. Het roeien ging ook goed en het was grappig dat we steeds allerlei andere Nederlandse supporters tegenkwamen.
Het was lekker dat het in Devin iets koeler was. De rit er naar toe was prachtig, ondanks een paar fikse regenbuien. Het hotel was ook goed, maar niet helemaal onze voorkeur. Voor drie nachten echter prima.
Bansko was ook erg mooi. Geweldig hotel en prachtige bergen. We waren daar voor ons gevoel te kort.
Sofia vonden we een leuke en levendige stad. 2 nachten vonden we wat veel maar we hebben ons goed vermaakt. Ook daar een goed hotel dat wat minder onze voorkeur heeft dan het wat kleinere hotel in Plovdiv.

De auto was prima en het oppikken en inleveren ging erg soepel. De routebeschrijvingen werkte uiteindelijk goed, in het begin was het even wennen hoe het te lezen. Maar met de TomTom erbij ging dat goed.

We vonden Bulgarije verassend leuk en prettig. Aangenaam klimaat, zeker ook door de afwisseling met de bergen. Erg groen, mooie natuur en hele vriendelijke en behulpzame mensen. De toeristenindustrie staat deels nog in de kinderschoenen en is nog niet gericht op de buitenlandse toeristen. Maar dat en het feit dat er veel Bulgaarse toeristen waren maakten het juist leuk. De natuur is schitterend en heel gevarieerd.

Dus we hebben het heerlijk gehad en erg genoten. Dank voor de hulp bij de voorbereiding en de goede tips.

Vriendelijke groet,

Saskia                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel