Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Otto en Eveline
Reis: 15-daagse Fly-drive 'Beeldschoon Bulgarije'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Devin, Bansko, Rozhen, Sofia
Reisdata: 20-04-19 t/m 03-05-19


Beste Larisa en Frank,

We zijn net begonnen aan een fotoboek van deze fantastische reis. We hebben genoten van het begin tot het einde. Wat een service dat de auto klaarstond voor het vliegveld en dat de navigatie in het Nederlands was. Zo kwamen we overal zonder problemen. De persoonlijke routebeschrijving vonden wij heel volledig en samen met de Trottergids kregen we zo veel informatie over de te bezoeken plaatsen. We vonden de hotels prima, de upgrade in Devin was een prettige verrassing.

Bulgarije is een prachtig land, wisselende landschappen, gebergtes die allemaal een andere sfeer uitademen en zo nu en dan nog sneeuw. Plovdiv vonden we prachtig, zeker een aanrader. Maar ook Veliko Turnovo is een bezoek meer dan waard. De laatste dagen waren we in Sofia, waar we heerlijk door de stad geslenterd hebben en naast allerlei kleinere kerken ook de prachtige Alexander Nevski Kathedraal hebben bezocht.

Kortom, we hebben genoten en raden iedereen die nadenkt over een niet zo standaard vakantieland aan om met jullie contact op te nemen.

Hartelijke groet,

Otto en Eveline                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2023 Rodina Travel