Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Joeke en Sjoerd Nijboer
Reis: Wintersportvakantie
Plaats: Hotel Pirin****, Bansko
Reisdata: 27-02-11 t/m 06-03-11


Beste Larisa,

We zijn net terug uit Bansko en ik kan zeggen dat het prima was georganiseerd en we ons prima hebben vermaakt.
Op de heenreis kwamen we dus in Sofia aan, waar we opgewacht werden door een chauffeur met bordje met onze naam erop en die ons in de auto van het bedrijf in 2 1/2 uur naar hotel Pirin in Bansko bracht. Hotel Pirin is een goed 4 sterren hotel. Bij de hotellobby kregen we te horen dat de lokale gids al had gebeld waar we bleven. We waren nl. een uur te laat omdat het vliegtuig te laat uit Amsterdam vertrok. Vervolgens heeft de lokale gids, Elise, weer contact met ons opgenomen en afgesproken met ons waar we de volgende dag onze skipassen en skischoenen ski's konden ophalen en verdere instructie zouden krijgen. En zo gebeurde dat, ook dat was prima georganiseerd. Ook de dag van vertrek was goed georganiseerd: Precies op de afgesproken tijd werden we opgehaald en naar het vliegtuig gebracht.
Het hotel was prima en van alle luxe voorzien.
Het skigebied is prima: veel sneeuw, goede voorzieningen zoals liften, gondels (Oostenrijkse makelij uit 2002) en restaurants. Het gebied kan zich meten met de gemiddelde Oostenrijkse skigebieden. Prijstechnisch is het goedkoper dan Oostenrijk hoewel ik begrepen heb dat het wat duurder wordt.
Bulgaren zijn wat stug maar erg gastvrij. We hebben ons nooit onveilig gevoeld in het stadje.
Om toch nog enkele minpuntjes te noemen:
In het weekend moet je een uur in de wachtrij staan om met de gondel, die een capaciteit van 1800 personen per uur heeft, om boven op de berg te komen.
Bulgaars eten is in principe lauw terwijl Nederlanders van warm/heet eten houden.
Vooral 's avonds was er een rookgeur van brandhout door het gehele stadje te ruiken.
Kortom we hebben een prima vakantie gehad en deze al-in vakantie was uitstekend georganiseerd door Rodina Travel waarvoor onze dank.

Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie van onze mooie vakantie. Ik zal uw reisbureau en een skivakantie zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen en willicht tot ziens!

Joeke en Sjoerd NijboerFoto's van deze reis:

                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel