Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Marja Steegemans
Reis: 7-daagse Rozen studie en Wellness reis
Plaats: Pavel Bania, Sofia
Reisdata: 21-05-17 t/m 27-05-17


Hallo Larisa,

Ja, het zit nog steeds in de genen, de reis naar Bulgarije! Dagelijks ben ik nog bezig om alle indrukken te verwerken opgedaan tijdens deze bijzondere reis!

Het was prachtig, het land dat geheel nieuw voor mij was, de armoede die er was op het platteland, de prachtige natuur met de bergen, de verscheidenheid aan bloemen zomaar ergens in het veld, de gastvrijheid die we mochten ondervinden van de Bulgaarse bevolking, de geweldige cultuur met de mooie dansen en de ceremonies die daar bij hoorden! De mooie, handbewerkte kleding, wandkleden, textiel was super!

Maar boven alles waren er de rozenvelden, met de heerlijk geurende rozen, de excursies naar verschillende destilleerderijen, de Roma's met hun paardjes en karren vol met zakken rozen! Het was overweldigend!

Onze reisleidster was geweldig, heel kundig, was een uitstekende tolk/vertaalster! Zorgde geweldig voor ons, vriendelijk en adequaat!
De workshops van Ellen en Annemarie waren buitengewoon verrijkend, en ik heb genoten van de input van de groep!

Als ik iets negatiefs moet zeggen, dan is het dat erg veel was voor een 7 daagse reis, daardoor heb ik te weinig kunnen genieten van de faciliteiten van het hotel, zoals de massages en de spa!
Verder was mijn hotelkamer zonder meer prima, ontbijt en diner erg royaal en voor ieder wat wils!
De lunch was onderweg overal te overvloedig, de helft was al voldoende geweest!

De laatste middag/nacht in Sofia was heel fijn, waardoor we iets van de hoofdstad hebben kunnen zien en ook dichtbij het vliegveld waren de andere morgen!

Ik heb enorm genoten van deze onvergetelijke Rozenreis!

Een Rozengroet van,

Marja Steegemans                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel