Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Jo en Gerie Marinus
Reis: Rondreis 'Fascinerend Bulgarije incl. het Rozenfestival'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Turnovo, Triavna, Hissar, Plovdiv, Bansko, Melnik, Sofia
Reisdata: 26-05-14 t/m 07-06-14


Beste Larisa,

Hierbij mijn bevindingen over de reis.

Allereerst over de reispapieren, we hebben er wat lang op moeten wachten, maar dan heb je ook wat.
We hebben het ervaren, als een persoonlijke reisbeschrijving, met veel informatie over de deelnemers, accommodaties, een route beschrijving van dag tot dag, algemene informatie over belangrijke dingen die je over Bulgarije moet weten, ook praktische informatie over geld, gezondheid, en ook de belangrijke informatie over de vlucht, bagage regels. Al met al een perfecte reisbeschrijving.

Ten tweede, de hotels, we hebben alle hotels ervaren als mooie accommodaties, met prachtige kamers, en badkamers, bij de een wat kleiner als bij de ander, maar over het algemeen goed en hygiënisch.

Ten derde, de route en het eten, we hebben in deze reis zoveel afwisseling gehad. Het ene gebergte was nog niet voorbij of de andere doemde in de verte al weer op.
Eerst het Balkan gebergte, daarna Rila, dan Pirin, en ga zo maar door.
Over Bulgarije zelf, zijn we aangenaam verrast door de prachtige kleuren, en de oude kloosters en kerken, de leuke dorpjes, en ook de vriendelijke, wat norse bevolking.

Het rozen festival heeft op ons een enorme indruk gemaakt, het enthousiasme van de ouders en kinderen, de dans, de kleuren, in een woord geweldig.

Over het eten valt niets op aan te merken, verse soepen, salades, aardappelen, gebakken of gegrild vlees. Voor ons veel te veel, 2x per dag warm eten, daarom zijn we overgegaan om voor de lunch, alleen een kop soep of een broodje te nuttigen.

Wij kunnen terug kijken op een prachtige vakantie.
Mede dank zij de goede organisatie van Rodina Travel.

Jo en Gerie MarinusFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel