Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Marcel en José
Reis: 8-daagse Fly-drive 'Historisch Bulgarije'
Plaats: Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Sofia
Reisdata: 10-07-18 t/m 16-07-18


Beste Larisa en Frank,

We hebben een fantastische vakantie gehad in Bulgarije en mede dankzij jullie uitstekende organisatie. Onze complimenten daarvoor!
We zeiden al tegen elkaar, volgende jaar dezelfde reis en dan 10 dagen. Nog zoveel te zien en wat je nog wel een keer wilt zien.

We werden keurig op het vliegveld opgehaald door iemand van de autoverhuurmaatschappij. Hij bracht ons naar het hotel en vertelde onderweg al over de diverse bezienswaardigheden waar we langs kwamen.
Het eerste hotel was Sofia Place. Een goed hotel, met airco, op 3 minuten lopen van het voetgangersgebied. Dus echt hartje stad. Ze waren bezig met verbouwen dus ontbijt was bij de buren. Goed ontbijt. Maar het werd niet aangevuld, het stond er enkele uren en op was op. We misten daarbij wel broodjes. De Freetour Sofia is echt een aanrader. Een compacte stad en zoveel te zien.

De huurauto was een Ford Focus, een uitstekende middenklasser, met airco. En van jullie een nieuw navigatiesysteem met op het tasje vermeld: 'Rodina wenst jullie een goede reis!'. Was echt top om te lezen!
We hebben dan ook geen kaart nodig gehad. De auto werd op tijd afgeleverd, goed uitleg en ook terug werd deze direct na een telefoontje van ons opgehaald. Meer dan tevreden zijn wij dan ook over de autoverhuurmaatschappij.

Het tweede hotel was Gurko. Ook weer in het centrum van de stad en ook een uitstekend hotel. Kamer met balkon, airco en bad met massagestralen. Zeer vriendelijk personeel. De auto werd voor ons in hun garage gezet, want we waren van Rodina Travel. We hebben de 2 dagen daar ook 's avonds gegeten. Goed ontbijt, geen buffet, maar ruim voldoende op tafel. Ook hier geen broodjes. Een prachtige stad en we hebben er veel geklommen. Tussen de middag heerlijk salade gegeten, dezen we veelal als lunch. Tomaten waren zo heerlijk.

Ons derde hotel was Belle Ville. Ook daar was een speciale parkeerplek voor onze auto. Een prachtige hotelkamer weer. Het lag aan een echte middeleeuwse straat, wat een gehobbel met de auto. In the old town en de ligging was weer perfect. Alles dichtbij.
Ook hier weer de free tour gedaan en was ook weer super. Ook dit is een compacte stad. Zoals ook in de andere steden is alles goed per voet te doen.

Over het algemeen vonden wij persoonlijk de Bulgaren vrij stug en niet direct gastvrij. Ze kijken over het algemeen wat nors en je ziet zelden een glimlach. Een uitzondering was hierbij het personeel van hotel Gurko.
Maar het land is geweldig, fantastische natuur en o zo mooi historische gebouwen.
En het mag niet onvermeld blijven, het is betaalbaar in Bulgarije. Voor 10 euro per persoon kun je uitstekend eten.

Conclusie: Een geweldige vakantie en fantastisch goed geregeld door jullie. Onze plannen zijn nu dan ook, volgend jaar weer naar Bulgarije met Rodina Travel!

Nogmaals onze dank voor een onvergetelijke vakantie!

Met vriendelijke groeten,

José en Marcel                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel