Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Paula en Jan Lutmers
Reis: 13-daagse Rozenrondreis 'Fascinerend Bulgarije incl. Rozenfestival'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Rozenvallei, Plovdiv, Bansko, Melnik, Sofia
Reisdata: 25-05-15 t/m 06-06-15


Beste Larisa,

Wij hebben een onvergetelijke reis gemaakt met Rodina, met de groep. En met Elitse...
We hebben zo veel gezien, dat m'n reisverslag schrijven heel veel tijd in beslag gaat nemen ook de foto's ,vooral natuurlijk die van de schitterende fresco's zijn heel mooi.
Verder prachtige tochten met de bus door de bergen met Alexander,die heerlijk rustig en veilig heeft gereden en ook nog de koffers iedere keer voor zijn rekening nam. Elitsa was in een woord geweldig. Heel attent,en leuk en ze wist heel erg veel te vertellen in de kerken - echt super! De dag van de rozen was fantastisch om mee te kunnen maken. Wel een vol programma maar een geweldige dag, die we niet meer vergeten.

Wat ook heel grappig was, dat ik voor de burcht in Veliko Turnovo nog geïnterviewd ben door een regionale Televisiezender.
Daar met natuurlijk de vraag, wat ik van Bulgarije vond; daar heb ik dus ook een positief verhaaltje gehouden en kreeg complimentjes.

Van harte bedankt voor alle uitgebreide info van jou/jullie vooraf, waardoor je ook een beetje houvast hebt, want ik zou het niet hebben gered om alles wat Eli vertelde ook daadwerkelijk op te schrijven.

Bulgarije is voor ons speciaal; een beetje Rodina geworden.

Nogmaals erg veel dank!

Met riendelijke groeten,

Paula en Jan Lutmers                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel