Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Joke van Loopik, Mevrouw Boone & Henk Boone
Reis: Rondreis 'Beleef Bulgarije'
Plaatsen: Sofia, Sandanski, Bansko, Plovdiv, Veliko Turnovo
Reisdata: 14-07-12 t/m 26-07-12


Met Rodina Travel naar Bulgarije! Wat hebben we genoten!
De voorpret begon al bij het ontvangen van onze reis papieren. We kregen een heel pakket en boekje met Wat & Hoe (taalgids Bulgaars), ook een mooi en verzorgde reisbeschrijving van dag tot dag zat er bij, dit beloofde wat.

Op de luchthaven Sofia werden wij - een gezelschapje van zeven personen - verwelkomd door, onze Nederlandssprekende gids.
Het reisprogramma is met zorg samengesteld, voor alles is volop tijd ingeruimd. De hotels zijn prima, ook het eten was goed.

Een treinreis van 50 km door de Jundula bergpas, die 2 uren vergde, was een ware belevenis. De vele authentieke dorpjes, waren een beleving op zich, de mensen zijn er zeer vriendelijk, ondanks het taalprobleem, deden zij hun best, om zich begrijpbaar te maken.
Dit hebben we vooral gemerkt toen wij per smalspoortrein gingen vanaf Bansko met als eindbestemming het dorpje Avramovo, dit is met zijn 1267 meter, het hoogstgelegen treinstation van Bulgarije. De mensen in de trein waren zo vriendelijk, zij probeerde met gebaren mijn vriendin duidelijk te maken dat zij niet bang hoefde te wezen, van wegen de hoogte.

Ook onze Nederlandssprekende gids stond voor je klaar en had veel humor, dus werd er veel gelachen. Onze Bulgaarse chauffeur, was erg vriendelijk en behulpzaam.

Halverwege onze reis kregen wij een SMS van Larisa Filipova van: RODINA TRAVEL; Of alles naar wens was en hoe we het hadden, hier waren wij erg verrast mee,(dit hebben we nog nooit mee gemaakt), heel erg attent.

Een goede reisorganisatie, je krijgt zoveel te zien,dit is een reis om nooit meer te vergeten.
Deze reis is iedereen aan te bevelen die van een perfecte mix.

Namens ons bedankt voor de geweldige organisatie!!!!Joke van Loopik, Mevrouw Boone & Henk BooneFoto's van deze reis:

                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel