Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Fam. van Lieshout
Reis: Wintersportvakantie
Plaats: Hotel Festa Winter Palace****, Borovets
Reisdata: 24-02-17 t/m 03-03-17


Beste Larisa,

We hebben een geweldige vakantie gehad. Het gebied was prachtig, de pistes overzichtelijk, waardoor onze jongens hun gang konden gaan. Ook hadden we geluk met het supermooie weer, soms iets te warm voor de sneeuw.
Materiaal was prima in orde. We hebben niet al onze lessen benut, maar die we benut hebben waren goed! Kinderen vonden het niet altijd prettig om dagelijks met skileraar op pad te gaan. We hebben dan ook gekozen om in de middag als gezin te gaan skiën.

Het hotel was goed. We hadden een ruime kamer, schoon en netjes. Het ontbijt was prima, het diner zag er keurig uit. Het warme eten mag soms wat warmer, maar hier hebben we verder niet over geklaagd.
Bediening en personeel in hotel stonden altijd klaar en wat is Plamen een geweldige vertegenwoordiger! Hij dook overal op en kwam meerdere malen vragen of alles naar wens was.

Ook onze dank aan jullie! Alles was goed geregeld en in orde. We hebben jullie adres al doorgegeven aan wie het horen wil.
Ook grappig was de we mensen tegen kwamen die we vorig jaar in Pamporovo hadden ontmoet. Die hadden jullie ook gevonden en zijn via jullie naar Borovets gekomen.

We gaan komend jaar hard sparen en er is zomaar een kans dat we volgend jaar bij jullie terugkomen voor een wintersportreis.

Superbedankt!

Hartelijke groet,

Fam. Van Lieshout                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel