Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Familie de Koning
Reis: Fly-drive Beeldschoon Bulgarije op maat
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Turnovo, Plovdiv, Devin, Melnik, Sofia
Reisdata: 19-06-13 t/m 01-07-13


De vakantie in Bulgarije was fantastisch; het is een erg mooi land met vriendelijke mensen en we hadden ook erg mooi weer! De hotels waren erg goed, vooral het hotel in Veliko Turnovo was heel erg goed; mooi grote kamer en lekker eten! Met de Garmin konden we alles goed vinden, alleen de weg naar de Wonderful Bridges viel een beetje tegen. De Garmin herkende de weg waarop we reden niet en de weg was niet al te best, er zaten veel gaten in en omdat het net heel hard had geregend was de weg in een soort rivier verandert, maar uiteindelijk kwamen we weer op een normale weg en konden we daarna het hotel in Devin snel vinden.

We hebben erg veel mooie dingen gezien, maar we hebben ook de andere kant van Bulgarije gezien. Bij de Shipka pas konden we niet verder omdat demonstranten de weg hadden geblokkeerd (na een half uur mochten we wel verder rijden) en ook in Sofia hebben we demonstraties gezien.

Bulgarije is een prachtig land met zoveel mogelijkheden, we hopen dat het in de toekomst alleen maar beter gaat met het land.

We hebben een prachtige vakantie gehad en we willen je bedanken voor de goede organisatie!
We raden de reis erg aan bij onze vrienden.

Groeten,

Johan en Monique                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel