Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Reisgezelschap Kaat & Co
Reis: Wintersportvakantie
Plaatsen: Hotel Moura***, Borovets
Reisdata: 11-02-18 t/m 16-02-18


Dag Larisa,

De vakantie in Bulgarije was heeeeeeerlijk! We hebben enorm genoten van alles en zijn nog sterk aan het nagenieten. Alles is prima verlopen. De transfer was dik in orde, het onthaal uitstekend, de kamers prima en de skilessen super. Plamen is een bijzonder aangename contactpersoon ter plaatse die goed voor ons zorgde. We voelden ons de koning te rijk. De skilessen via Borosport waren ook echt uitstekend, zowel wij als de kinderen hadden erg goede leerkrachten.
We zijn nog wat andere Nederlanders en Belgen tegen gekomen die ook met jullie reisden en iedereen was even enthousiast over de service en over de sympathieke Plamen. Wij zijn ondertussen wandelende reclame voor Bulgarije en Rodina Travel geworden en ja hoor, dromen van een zomervakantie in Bulgarije gebeurt hier ook al wat.

Wat het hotel betreft: hotel Moura was prijs-kwaliteit zeker goed. Voor ons zijn dit soort kamers prima.

En o ja, Borovets is echt een uitstekende skibestemming voor families en groepen. Wel was het nu soms erg druk omdat de Britten ook net wintervakantie hadden. De Bulgaren raadden ons zelf aan om goed te bekijken of de Britten niet op hetzelfde moment vakantie hebben. Volgens hen is het nog veel aangenamer als er niet zo massaal Britten aan de skiliften staan te drammen.

Wil je onze groetjes overmaken aan Plamen?

Dank voor jullie goede zorgen!

Kaat & Co
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel