Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Jos en Gloria
Reis: 15-daagse Culturele rondreis 'UNESCO Bulgarije'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Ruse, Madara, Varna, Nessebar, Plovdiv, Bansko, Sofia
Reisdata: 10-06-18 t/m 24-06-18


Hoi Larisa en Frank,

De reis was ongelooflijk mooi, een unieke ervaring.
Het begon al heel mooi met de uitgebreide documentatiemap die we toegezonden kregen, die was echt tip top in orde, was al de eerste verrassing.

De rondreis was gewoon af, heel veel te zien en te ontdekken want Bulgarije was echt het onbekende voor ons, maar men zegt ook wel eens: onbekend, is onbemind.

Het land is heel mooi en we hadden geluk dat we er in juni waren, alles was zo groen, de natuur stond echt op zijn mooist, echt verrast door de natuur met zijn vele vogels die echt opvielen, wat een massa ooievaars en zwaluwen, kunnen we hier nog alleen maar van dromen.
Prachtige landschappen en de UNESCO schatten waren zeker het bezoeken waard, we hebben echt heel veel bijgeleerd.

De gids Maria was uniek, ze gaf ons zoveel informatie op een zo leuke manier, ze had daarvoor ook de geschikte stem, heel aangenaam om er naar te luisteren.
Men merkt gewoon dat ze van haar land houd en dat haar niets teveel is om alle mogelijke informatie op te zoeken om ons nog beter te informeren.

De chauffeur was ook een meester in het besturen van de bus, hij reed echt goed, hij was er steeds om ons op te pikken, hij reinigde de bus dikwijls binnen en buiten, hij stond direct klaar om ons te helpen met onze bagage, we voelden ons veilig in zijn handen, echt top.

De medereizigers waren ook geweldig, was een heel fijne groep, en met een zo beperkte groep was het samenreizen ook heel aangenaam zonder al teveel tijd te verliezen.

De hotels waren allemaal uitstekend, en het ontbijt en avondeten waren heel goed alhoewel het avondeten voor ons ook niet moest omdat we dikwijls in de avond ook nog graag zelf op ontdekkingstocht zouden gaan maar door dat avondeten dat steeds vrij veel tijd in beslag nam, waren we niet meer in de mogelijkheid om nog een fikse wandeling te maken, maar dat is maar een opmerking van ons.

Doe zo verder en hopelijk tot de volgende reis!

Groetjes Jos en Gloria                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel