Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Geert Jonkers
Reis: Folklore rondreis Bulgarije incl. het Zheravna festival
Plaatsen: Sofia, Kotel, Russe, Tryavna, Sofia
Reisdata: 14-08-12 t/m 25-08-12


De vakantie was in één woord: Fantastisch.

Goed verzorgd, goed getimed, voor elke leeftijdsgroep.
- Het Zheravna festival was een ervaring die je als folklore (dans) liefhebber niet mag missen en zeker één keer in je leven heb moeten ervaren. Dit festival zal zeker tot de groteren gaan behoren en heeft strikte regels waar men zich voor de sfeer zeker aan zal moeten houden. Echt een aanrader!
- Daarnaast ook goed verzorgt zijn de accomodaties, de mensen met goede verstand van zaken bij de accommodaties en de reisleiding.
- Enige wat je zelf moet meenemen is een goed humeur en je enthousiasme en liefde voor folklore. Je zult niet teleurgesteld worden.
- Als je niet van kaas houdt, is het raadzaam dit aan te geven bij aanvang van de reis, dan gaat men hier zeer goed mee om.
- De reisleiding, gids en chauffeur waren geweldig alsmede mijn complimenten voor de gekozen accommodaties. Het is zeker naar wens geweest. Rodina Travel is wat mij betreft een top keuze en deze reis behoord zeker tot mijn favorieten. Ook heb ik het getroffen met de groep en natuurlijk de hartelijke mensen daar in Bulgarije. Al met al heb ik genoten!

Met vriendelijke groet,

Geert JonkersFoto's van deze reis:

                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel