Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Ine
Reis: 13-daagse Rondreis 'Kloosterreis Bulgarije'
Plaats: Troyan, Ruse, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Bansko, Sofia
Reisdata: 31-08-18 t/m 12-09-18


Beste Larisa,

Wat heb ik genoten van deze reis door het fascinerende Bulgarije en wat hebben we veel gezien.
Het enthousiasme begon al thuis toen ik alle reisbescheiden ontving. Wat een uitgebreide documentatie hadden jullie samengesteld, zo kleurrijk en goed verzorgd. Ik had van tevoren een reisgids van Bulgarije aangeschaft, maar jullie programmaboek was zo uitgebreid, dat ik die gids niet echt nodig had.
Alles was tot in de puntjes geregeld en goed verzorgd, en mocht er eens iets minder goed lopen (wat nauwelijks aan de orde is geweest) dan zorgden Maria en Ida dat e.e.a. snel werd opgelost.
Door deze reis heb ik een goede indruk gekregen van het land en door de informatie die Maria ons steeds weer gaf kregen we ook een goed beeld van het dagelijkse leven, wat voor een hele groep Bulgaren nog verre van ideaal is.
Het land heeft zoveel moois te bieden en wat jammer dat vooral de jongeren het land dreigen te verlaten.
En dan al die kloosters en prachtige kerken. Inderdaad duizelde het me wel eens bij het zien van zoveel fresco's en iconen, maar wat een rijkdom aan schatten. Gelukkig heb ik veel foto's kunnen maken zodat ik daardoor een mooie herinnering heb aan deze reis.
Ik wil Maria, Ida, en onze geweldige chauffeur Vladi danken voor deze onvergetelijke reis, maar ook mijn mede-reisgenoten, want wat hebben we op een plezierige manier met elkaar opgetrokken.
Intussen heb ik mijn enthousiasme overgebracht aan verschillende vrienden en bekenden. Ik wens jullie reisorganisatie nog veel succes voor de toekomst.

Hartelijke groeten,

Ine                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel