Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Maria van Hoven
Reis: 12-daagse cursusreis Iconen schilderen in Bulgarije
Plaats: Tryavna en Sofia
Reisdata: 30-08-14 t/m 10-09-14


Beste Larisa,

Ik moet nog steeds even wennen, dat ik nu thuis ben. Deze reis was voor mij als een geschenk uit de hemel.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik heb nog nooit zo'n fijne persoonlijke uitnodiging ontvangen - een heel boekwerk vol geschiedenis over dit mooie land.
De kamer indeling was fijn.

De icoon het allermooiste, want zonder het te weten, heb ik de moeder Gods van Triavna geschilderd. Het is zo mooi, en op bijzondere wijze in een mooie kerk, waar het zoontje van Denise - onze fijne gids - gedoopt is, een Heilige inwijding mee te maken, met koffie en koekjes na. Het was voor mij zo bijzonder, 's morgens schilderen en kloosters.

Ik had geen voorstelling over Bulgarije. Maar ben wel onder gedompeld in een warm bad van geschiedenis en cultuur en door de mooie musea.

Bijzonder om samen in zo'n knus busje overal naar toe te mogen. De gastvrijheid, onze lieve docente Marianne, die wel veel geduld had zodat al de iconen af kwamen, en dan het laatste die prachtige Bulgaarse avond.

Alles was naar wens, al hebben we veel geruild met het eten, want ik vond paprika te pittig. Iedere avond om 10 uur speelde er het Triavnalied, soms met vuurwerk, we hebben het samen gezongen in het busje.
Het was een top locatie om daar te mogen schilderen met het mooie uitzicht.

Heel fijn om met Rodina Travel naar Bulgarije te mogen gaan, een heel mooi land in ontwikkeling, waar nog heel veel mogelijkheden zijn. Houd de mooie kerken en cultuur er in.

Dank je wel Larisa, voor de mooie en heel persoonlijke bijdrage aan deze zo goed verzorgde reis naar Bulgarije. Ik mag ze bij iedereen aanbevelen.

Veel succes en wie weet tot een volgende keer.

Lieve groet Maria van Hoven.

Foto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel