Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Fam. Hofstraat
Reis: Europese kampioenschappen basketbal meisjes onder de 16 jaar
Plaats: Pravets
Reisdata: 08-08-08 t/m 19-08-08


Hotel 'The House Club' in Pravetz, een stadje ca. 60 km ten oosten van Sofia, werd van 8 tot 18 Augustus 2008 omgedoopt in 'Holland House', toen ouders en familieleden van het Nederlands Meisjes Onder 16 basketbal team in dit hotel hun intrek namen.
Vanuit 'The House Club' bezochten zij de wedstrijden van het Nederlands team tijdens de Europese Kampioenschappen in de fraaie nieuwe sporthal van Pravetz, thuishaven van meervoudig Bulgaars kampioen Lukoil.
Gastvrouw Violeta Borisova, bijgestaan door haar kleinkinderen Stella en Boris Stanislavov, zorgde ervoor dat de Nederlandse gasten niets te kort kwamen. Bij ontbijt en diner liet ze haar gasten genieten van smakelijke specialiteiten uit de Bulgaarse keuken. Ze liet hen ook kennis maken met de Bulgaarse cultuur en natuur. Ze leidde de Nederlanders rond in het nabijgelegen Sofia en nam hen meermalen mee op wandelingen in de prachtige omgeving van Pravetz. Kortom, de Nederlandse delegatie ziet terug op een heerlijk verblijf in het prachtige familiehotel 'The House Club', en dankt Violeta en haar familie voor de goede zorgen en Larisa Filipova van Rodina Travel voor de voortreffelijke organisatie van de reis van de supporters naar Bulgarije.

Hotel 'The House Club' in Pravetz.
Een oase van rust en gastvrijheid, uw bezoek meer dan waard.

Namens de supporters,

Hans HofstraatFoto's van deze reis:


                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel