Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Henk en Kees
Reis: Wintersportvakantie
Plaats: Hotel Lion****, Bansko
Reisdata: 23-01-10 t/m 30-01-10


De afgelopen drie jaar zijn we in Oostenrijk en Andorra op wintersportvakantie geweest. Prima bestemmingen maar wel enigszins prijzig. Via een collega op het werk werden we getipt over een skivakantie naar Bulgarije. Rodina Travel had zeer interessante aanbiedingen. We hebben gekozen voor het viersterren hotel Lion in Bansko. Het boeken van de reis verliep prettig en vlot. Larisa nam telkens de tijd om al onze vragen te beantwoorden en heeft ons goed geadviseerd.
De reis van Schiphol naar Sofia verliep goed en snel. Op het vliegveld van Sofia werden we opgewacht door een chauffeur die ons in 2,5 uur naar onze bestemming in Bansko bracht. Kort daarna verscheen onze hostess die ons op de hoogte bracht met de nodige informatie en onze skipas overhandigde.
De volgende dag hebben we de skimaterialen opgehaald en zijn we met de gondellift naar het skigebied vertrokken. Het is een gevarieerd skigebied met diverse blauwe en rode pistes en er is zelfs een zwarte piste (Alberto Tomba). We hebben op alle pistes geskied en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de pistes. Na afloop van een skidag was het goed vertoeven in het uitstekende hotel Lion. Meestal gingen we eerst naar de sauna, daarna zwemmen en zo nu en dan namen we een massage om de vermoeide spieren te laten verwennen.
Het Bulgaarse eten was bijzonder lekker en afwisselend. Heerlijke salades en soepen, gevarieerde hoofdgerechten (vlees en vis) en geweldige nagerechten. De Bulgaarse wijnen zijn ook zeer smaakvol en kwalitatief. Kortom het was culinair ook goed verzorgd.
Onze reis is in alle opzichten prettig verlopen en we hebben ons prima vermaakt.
Met dank aan Rodina Travel voor de professionele begeleiding en uitstekende service. We zullen zeker nog een keer terugkeren naar Bulgarije.

Hartelijke groet Henk en Kees

                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2023 Rodina Travel