Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Familie Hendriksen
Reis: Fly-drive Verrassend Bulgarije
Plaats: Sofia, Bansko, Melnik, Devin, Plovdiv, Kazanluk, Veliko Turnovo, Sveti Konstantin
Reisdata: 21-07-13 t/m 09-08-13


Hallo Larisa,

Wij zijn inmiddels weer terug en genieten nog na van de fijne vakantie. In grote lijnen hebben wij de reisbeschrijving gevolgd, natuurlijk was het soms niet altijd mogelijk alles te bekijken. Wij hebben zowel van de steden als van de natuur genoten.

Bulgarije heeft zo veel meer te bieden dan Sunny Beach. Het binnenland van Bulgarije is prachtig. Het Pirin gebergte is een genot voor wandelaars. Vanuit de Vihren berghut beginnen allerlei wandelpaden. Een andere wandeling die we hebben gemaakt is in Devin gelegen in het Rhodopi gebergte. Wel even zoeken waar het Ecopad begint, maar vervolgens staat het zeer goed aangegeven. Een prachtig stukje natuur.

Een klein uurtje rijden van Devin heb je eveneens een mooie wandeling, namelijk in Smolyan. De waterfall canyon trail. Het pad voert langs allerlei watervallen naar een adembenemend uitzichtpunt. Er wordt gewaarschuwd voor beren, maar die hebben wij niet gezien.

Heerlijk hebben we geslenterd in de smalle straatjes van Plovdiv, Veliko Turnovo en niet te vergeten het kleinste stadje van Bulgarije Melnik.

Onze reis eindigde bij de Zwarte Zee. Daar hebben we ook nog een aantal bezienswaardigheden bekeken, zoals de rode kliffen van Kaliakra en de botanische tuinen in Balchik. De reis was fantastisch. En zonder de zeer uitgebreide reisbeschrijving van Rodian Travel waren we zeer veel misgelopen.

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Ellen en Rene HendriksenFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel