Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Coosje Heij
Reis: Cursusreis Iconen Schilderen in Bulgarije
Plaatsen: Sofia, Tryavna, Sofia
Reisdata: 31-08-12 t/m 11-09-12


Dag Larisa,

Ik heb de vakantie als heel bijzonder ervaren. Allereerst wil ik je bedanken voor de uitgebreide (en mooie) reisinformatie. Het zag er prachtig uit. Ook de organisatie dat was tot in de puntjes verzorgd. Met een gids die ook veel vertelde over de bezienswaardigheden en alles goed had geregeld. Ze had er ook veel plezier in, was betrokken bij iedereen, en je kon haar van alles vragen. Een prima gids!!!! Ze moet alleen nog meer ned. taalvaardigheid krijgen, en daar is dit een prima gelegenheid voor. Ook de sfeer in de groep was plezierig. Omdat ik zelf les heb van Marian, wist ik wat een uitstekende docente ze is, oog voor iedereen, helpt waar nodig, er gaat veel inspiratie vanuit.

Het hotel in Tryavna was een gastvrij hotel, heel vriendelijk, elke dag lag er wel een presentje op het kussen! Leuk! Ze toonden allemaal belangstelling in de iconen waarmee we mee bezig waren. Ook de ligging, uitzichten en het centrum had veel uitstraling.
Het hotel in Sofia was een klein en gezellig familiehotel.

De excursies vond ik erg indrukwekkend. Ik heb er van genoten! Er was niets bij waar ik geen belangstelling voor had. Wat een mooie iconencultuur kent Bulgarije. Het is de eerste keer dat ik met een groepsreis mee ging, en de combinatie met iconenschilderen kon voor mij niet beter!

Nogmaals hartelijk dank!

Groetjes,

CoosjeFoto's van deze reis:

                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel