Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Hans en Els
Reis: Fly-drive Bulgarije
Plaatsen: Veliko Turnovo, Tryavna, Plovdiv, Nessebar
Reisdata: 18-06-11 t/m 22-06-11


Afgelopen zaterdagavond zijn we teruggekeerd van een prachtige vakantie.
De rondreis was in 1 woord perfekt! In een ideale auto (een 7 persoons Mercedes Viano) reden we op ons gemakje door de mooie landschappen. Onderweg hebben we veel van de door jou aangeraden bezienswaardigheden bezocht en bekeken. De afstanden waren prima te doen, we kwamen steeds in de namiddag bij de hotels aan. Wat de hotels betreft, daar waren we zeer tevreden over. We hebben vaak tegen elkaar gezegd hoe vriendelijk, voorkomend en behulpzaam we ontvangen werden. Dat kunnen we trouwens zeggen van alle mensen die we op onze route ontmoet hebben.
Onze vrienden hebben, net als wij, genoten van de hele rondreis. Ze hadden van te voren geen idee van Bulgarije, maar ze werden steeds enthousiaster. Kortom, alleen maar positieve geluiden dus.
Na de rondreis hebben we nog een paar dagen in ons huis in Dolishte doorgebracht, heel ontspannen.

Ik wil je, ook namens onze reisgenoten, heel hartelijk bedanken voor de geweldig goede documentatie, de routebeschrijvingen en de reservering van de hotels. Wat ons betreft is deze rondreis voor herhaling vatbaar! We denken erover om in de (nabije) toekomst weer een dergelijke rit te maken, om ook andere delen van Bulgarije te verkennen. In dat geval zal ik zeker weer advies aan je vragen.

Nogmaals hartstikke bedankt voor alle moeite.

Vriendelijke groet,

Hans en ElsFoto's van deze reis:


                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel