Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Jos Janssens en Els Gillijns
Reis: Fly-drive Bulgarije op maat incl. de kust
Plaats: Sofia, Bansko, Plovdiv, Sozopol, Sveti Konstantin, Veliko Tarnovo, Koprivshtitsa, Sofia
Reisdata: 16-07-14 t/m 01-08-14


Dag Larisa,

Bulgarije is ons heel erg mee gevallen. Het is meer dan de moeite waard om te bezoeken. We hadden alleen een beetje pech met het weer. We hebben heel wat regen gehad en dat is natuurlijk altijd jammer op vakantie. In Sofia hebben ze ons nochtans overtuigd dat dit zeer uitzonderlijk is.
De hotels waren o.k., sommigen beter dan anderen, maar ze waren altijd heel netjes, wat ik zeker apprecieer. Voor ons hoefde het niet altijd in het stadscentrum te zijn, maar het was soms wel gemakkelijk.

We zijn je heel dankbaar voor het bundeltje dat je mee gestuurd hebt. Het was echt geweldig, zeer zorgvuldig uitgestippeld, met heel veel goede tips, ook de Cyrillische schrijfwijze van plaatsnamen was erg handig. We hebben niet alles gedaan wat jij ons aangeraden hebt, maar toch veel.

De bezienswaardigheden waren super! We zijn vooral onder de indruk van de schitterende fresco´s, de prachtige, oude herenhuizen, maar ook van de Thracische schat, de Russische kerken, de mooie zee,... We hebben genoten.
Het programma was een beetje druk, maar dat lag natuurlijk aan onszelf, we konden gewoon niet aan de verleiding weerstaan om elke dag op pad te gaan om nieuwe dingen te bezichtigen.

Wat ons betreft is zowel Bulgarije als ´Rodina travel´ een aanrader!

Hartelijk dank.

Jos Janssens en Els Gillijns                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel