Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Fam. Geilen
Reis: 8-daagse Rondreis 'Ontdek Bulgarije'
Plaats: Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Sofia
Reisdata: 06-09-14 t/m 13-09-14


Dag Larisa,

We willen je heel graag bedanken voor de prachtige reis die we afgelopen week gemaakt hebben.

De 8 daagse rondreis in Bulgarije was geweldig. We hebben genoten. Het begon al 2 weken van te voren dankzij jullie prachtige reisgids en alle andere informatie plus woordenboek dat we van jullie mochten ontvangen. We werden al op het vliegveld in Sofia opgevangen nadat we een prima vlucht hadden met Bulgarian Airlines. Hij bracht ons naar het hotel en 's middags ontmoetten we het andere stel en natuurlijk onze gids Kamen Mechkov.
Hij was geweldig. Jullie hebben een prachtig programma gemaakt en ervoor gezorgd dat we prachtige hotels hadden en overal heerlijke lunches en diners hadden, vaak ook op bijzondere plekken maar hij zorgde ervoor dat we een land hebben leren kennen dat tot dan toe voor ons onbekend was maar waarvan we nu weten dat het heel veel te bieden heeft. Hij werd nooit moe om met veel enthousiasme te vertellen over zijn land. Hij wist veel. Hij had nooit haast. We mochten vragen stellen en hij had altijd tijd om te antwoorden. Hij leidde ons rond en liet ons genieten van alles. Hij was bescheiden. Hij was musicus en samen hadden we allemaal ook nog een grote voorliefde voor opera en zijn vriendin was operazangeres. Zonder veel te hoeven vragen regelde hij alles voor ons. Hij was onze intermediair met de lokale bevolking.

Wil je hem bedanken en wil je ook op jullie website zetten dat wij jullie manier van reizen als een geweldig luxe hebben ervaren en dankbaar zijn dat we zo'n mooi land op zo'n persoonlijke manier hebben leren kennen.

Jullie organisatie en Kamen heel veel dank.

Met vriendelijke groeten,

Marijke GeilenFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel