Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Frits en Anyta
Reis: 15-daagse Fly-drive 'Beeldschoon Bulgarije'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Devin, Bansko, Rozhen, Sofia
Reisdata: 02-09-18 t/m 16-09-18


Beste Larisa en Frank,

Wij hebben ontzettend genoten van de reis. Alles klopte! Met name de ontvangst (en afscheid) in Hotel Panorama in Koprivshtitsa was hartverwarmend en heel persoonlijk. En ook nog eens heerlijk zelf bereid eten. Super! We vonden het ook erg prettig dat we op het vliegveld werden opgewacht door Ivo van het verhuurbedrijf. Dat was een stuk minder stressvol dan bij andere reizen waar we zelf de auto moesten ophalen (waarbij verhuurbedrijven altijd proberen je een extra verzekering aan te smeren). Dat gold ook voor het einde van de reis, waar Ivo de auto ophaalde en we de volgende dag keurig op tijd werden opgehaald door zijn collega. Ook weer zo ontspannen.

We vonden Bulgarije prachtig. De cultuur, de steeds weer wisselende maar altijd mooie landschappen en de mensen. We hebben een aantal leuke contacten en gesprekken gehad: dat maakt een reis extra leuk. Wij vonden de kloosters en kerken met de prachtige fresco's adembenemend mooi. Daar kunnen wij enorm van genieten. Verder zijn we ook in een grot geweest (helaas praatte de gids alleen Bulgaars ;-) en in het Berenbos: super mooi initiatief! En niet onbelangrijk: het weer was ook heerlijk. Gemiddeld 23/24 graden: dat is wat ons betreft de ideale temperatuur.

Wij zijn ervaren reizigers en hebben al vaker een fly-drive geboekt. Maar nooit was een reis zo goed georganiseerd als door jullie. Heel veel complimenten. Zoals gezegd vonden we de afwikkeling met de autohuur erg prettig (helaas hadden wij wel te maken met een kapotte accu: gelukkig werd dit snel opgelost). De kleinschalige hotels in het centrum van de steden /dorpjes. De tips in jullie reisbeschrijving voor onderweg. PERFECT!
Wat we ook prettig vonden was dat we 4 nachten verbleven in het Spahotel met een buitenzwembad. Dat is een prettig rustmoment (hoewel we toen ook nog van alles gezien hebben).

We willen jullie hartelijk danken voor deze mooie reis. We hopen dat jullie dit nog heel lang blijven doen. Mochten we ooit Bulgarije nog eens bezoeken, dan zullen we dat zeker bij jullie doen. We zouden willen dat jullie dat voor meer landen doen ;-).

Fijne dag & hartelijke groet,

Frits & AnytaFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel