Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Eddy en Nelly
Reis: 13-daagse Rondreis 'Beleef Bulgarije'
Plaats: Sofia, Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Kazanlak, Plovdiv, Melnik, Sofia
Reisdata: 29-04-19 t/m 09-05-19


Hallo Rodina-toppers,

Langzaam beginnen we te bekomen van al die indrukken en ervaringen die we opdeden tijdens onze 12-daagse rondreis 'Beleef Bulgarije'. Wij vonden het geweldig allemaal!

Het contact vooraf, met leuke telefoongesprekken, en de ons toegezonden op onze persoonlijke wensen toegesneden informatie, gaf al veel vertrouwen. En dat werd niet beschaamd. Organisatie onzes inziens vlekkeloos.
Hotels en maaltijden goed, maar meestal uitstekend.
Programma interessant en/of leuk. Het twee keer eten bij mensen thuis is een vondst. De aandacht voor de folklore was voor mij, maar vooral voor mijn een levenlang volksdansende eega een feest.
Reisleidster een juweel. Als we een probleempje hadden, werd het snel en geruisloos voor ons opgelost. De berg informatie over Bulgarije, waar ze ons op uiterst plezierige wijze over vertelden; over historie, cultuur, economie, politiek, huidige sociale voorzieningen, huidige problematiek, etc, etc, was te groot om gedetailleerd te kunnen onthouden.
Maar we weten nu dat we over dit land echt niets wisten, maar nu in grote lijnen echt heel veel wel. Ook waren we geregeld ademloos van de fraaie natuur, de prachtige kloosters, iconen, fresco's, enz. (We kwamen thuis met een onvoorstelbare hoeveelheid mooie foto's).

Wat een interessant land!

Dank voor alles. Waar nuttig, zullen we bij anderen Rodina Travel zeker van harte aanbevelen.

Hartelijke groet,

Eddy en Nelly                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel