Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Yvonne Daan en Thea Ploeger
Reis: Fly-drive 'Verrassend Bulgarije'
Plaatsen: Sofia, Sandanski, Bansko, Plovdiv, Kazanluk, Arbanassi, Sveti Konstantin
Reisdata: 01-08-08 t/m 22-08-08


In augustus hebben we de fly-drive 'Verrassend Bulgarije' van Rodina Travel gemaakt en aansluitend nog een weekje geluierd in Sveti Constantin aan de Zwarte Zeekust.
De vakantiepret begon al bij binnenkomst van de post. Veel informatiemateriaal, een uitgebreide wegenkaart, het boekje Wat & Hoe taalgids Bulgaars en een routebeschrijving. Op de heenweg gelijk begonnen met het cyrillische alfabet want dat zullen we nodig hebben tijdens het rijden. Heel prettig dat Larisa in de routebeschrijving de plaatsnamen zowel in het Engels als cyrillisch heeft opgeschreven.
Wij vonden Bulgarije een geweldig mooi land en het autorijden gaf geen enkel probleem. De accomodaties waren meestal kleinschalig en we zijn regelmatig goed in de watten gelegd met een uitgebreid ontbijt. Veel mensen spraken Engels of Duits en dat maakte het contact wat makkelijker, want het Bulgaars is voor ons onverstaanbaar.
In de eerste week kregen we zelfs een SMS-bericht van Larisa met de vraag of we het naar onze zin hadden en na afloop hebben we een uitgebreid telefoongesprek gehad over al onze wederwaardigheden en vroeg Larisa naar eventuele aanvullingen op de reisbeschrijving. Belangstelling die je niet vaak meemaakt bij een reisbureau.

Kortom: het land is een aanrader met prachtige bergen, kleine dorpen en nog mooie oude steden zoals Plovdiv. We kunnen zeggen dat Rodina Travel alles tot in de puntjes heeft verzorgd.


Yvonne Daan en Thea PloegerFoto's van deze reis:

                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel