Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Fam. Crombez
Reis: 13-daagse Rozenrondreis 'Fascinerend Bulgarije incl. Rozenfestival'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Rozenvallei, Plovdiv, Bansko, Melnik, Sofia
Reisdata: 25-05-15 t/m 06-06-15


Wij zijn zaterdag terug gekeerd van onze reis naar Bulgarije.
Wij houden er ons dan ook aan om je te bedanken voor de goede zorgen en voorbereidingen voor deze reis.
We hadden aan Eli een heel goede gids, voor wie niks teveel was en aan wie je alles kon vragen en dat werd dan met de glimlach (zelfs een schaterlach) gedaan. Ook onze chauffeur ter plaatse, Alexander die, al sprak hij geen Nederlands en wij zo goed als geen Bulgaars, er toch in slaagde om ieders sympathie te winnen. Ook voor hem was niks teveel als één van de groep een speciaal verzoek of zo had. Ook en vooral een hele goede chauffeur die ons zonder ongelukken langs de ravijnen, de haarspeldbochten en wegenwerken telkens op onze bestemming bracht!! Dikke pluim voor hen beiden!

Hele leuke plaatsjes bezocht en van alles gezien en overal vriendelijke mensen, zeker in al de dorpjes waar we terecht gekomen zijn. Heel erg mooi. Voor ons was één van de hoogtepunten, naast ook alle mooie kerken en kloosters en wondermooie natuur, het bezoek aan de twee Bulgaarse dametjes, die ons met open armen ontvangen hebben en waar we gesmuld hebben van hun lekker klaargemaakte eten. Hier waren de 4 Belgen het 'slachtoffer' om als Bulgaar gekleed te worden, we hebben ons ongelooflijk geamuseerd. En niettegenstaande de verschillen tussen Belgen en Nederlanders (soms ook vooroordelen) zijn wij gans de reis samen met de Nederlanders een hechte groep geworden.

Wij vieren waren toch het meest gecharmeerd van de kleine hotelletjes en de kleinere steden en dorpen.
En niet te vergeten - het Rozenfestival, zowel op de weide als in het stadje. Wij konden nog langer blijven kijken naar al die mooie dansen, super.

Voor ons was Sofia dan ook minder, heel druk en zo. Maar ja je moet de hoofdstad ook gezien hebben en wij zijn niet zo'n stadsmensen.

In elk geval een dikke proficiat.

Vele groetjes,

Daniel en Rosette Deroo - Crombez
Arlette en Francine CrombezFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel