Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Corinne
Reis: 7-daagse Rozen studie en Wellness reis
Plaats: Pavel Bania, Sofia
Reisdata: 21-05-17 t/m 27-05-17


Hoi Larisa,

Het is alweer een goede week geleden dat ik terug ben gekomen uit Bulgarije. Wat een fantastische reis heb ik gehad. Het was voor mij wel heel druk, maar ik heb genoten! Een stukje gezien van het mooie land en cultuur.

De begeleiding van de gids was super heerlijk om gewoon Nederlands te kunnen praten en fijn dat ze het dan kon vertalen naar het Bulgaars. En wat kon ze vertellen hoe het in het verleden geweest is en wat hebben de Bulgaren gevochten ook voor ons. Ze heeft het super gedaan. Een heel groot compliment voor Deni. En wat hebben we gelachen met z'n allen.

En de rozenpluk was voor mij het toppunt. Wat is dat magisch om 's morgens vroeg daar te lopen en het mooie product van moeder natuur te plukken. De geur zal ik nooit vergeten en heb zelf al vier rozen planten besteld.
Ik heb twee dagen mogen plukken, maar ik heb tegen Ellen al gezegd dat ik dit graag nog een keer wil doen. Dus alleen plukken samen met de mensen.
De tweede dag hebben we de rozen ook aan een plukster gegeven. Die mevrouw was zo dankbaar.
De tweede dag begonnen de mensen gewoon in het Bulgaars tegen ons te praten en wij konden alleen maar goedemorgen zeggen, maar zo eerlijk en fijn om zonder dat we elkaar verstonden plezier te maken....Geweldig!!!!!

Er werd op een gegeven moment door een meneer een foto gemaakt met zijn telefoon. We hebben hier zo om moeten lachen. Ja het was een reis om nooit te vergeten en ik hoop dat ik dit nog een keer mag doen.
Het staat op mijn lijst om nog een keer terug te gaan. Ik heb in het hotel een fiets gehuurd om te fietsen naar het rozenveld dus dat was ook geen probleem voor mij.

Ik wil jou ook bedanken voor alles wat je voor de reis hebt gedaan vanaf het begin tot het eind. Altijd snel antwoord op je mail geven en ook de tijd nemen toen ik je gebeld heb. En ook de verzorging van het pakket met daarin alles voor de reis. Van ticket tot reis verslag van dag tot dag en informatie over het land. Zo mooi en liefdevol verzorgd en zelfs op naam. Dank je wel Larisa!!!!

Lieve groet,

Corinne                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel