Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Peter en Annelies
Reis: 17-daagse Fly-drive 'Verrassend Bulgarije'
Plaats: Sofia, Rozhen, Bansko, Plovdiv, Kazanlak, Veliko Tarnovo, Madara, Varna
Reisdata: 05-09-17 t/m 21-09-17


Dag Larisa en Frank,

In september boekten wij (echtpaar) de 17-daagse fly-drive Verrassend Bulgarije via Rodina Travel. Wij kozen voor de reis zoals aangeboden, zonder aanpassingen - tenslotte heeft Rodina Travel veel meer kennis van Bulgarije dan wij die er voor het eerst naar toe gingen.

Rodina Travel heeft de reis perfect voorbereid: de zorgvuldigheid, duidelijke communicatie en de uitstekende service waren een aangename verrassing. Alles was dan ook tot in de puntjes geregeld; de reis was voor ons helemaal zorgeloos.
De extra aandacht en kennis van het land bleek bijvoorbeeld ook in de keuze van de hotels. Alle (***) hotels waren prima en gelegen op mooie locaties (iets wat wij bij eerdere fly-drives via een andere organisatie toch echt wel anders hebben meegemaakt).

De reis geeft een mooie en complete indruk van Bulgarije: zowel overnachtingen in de verschillende steden als op wat meer afgelegen plekken. Bulgarije bleek overigens een makkelijk land om te reizen: we konden ons vrijwel overal goed redden in de Engelse taal. Vriendelijke mensen, lekker (en veel) eten, lage prijzen. We waren overigens wel blij met ons bijgewerkt navigatiesysteem: reizen op de kaart alleen is toch een stuk lastiger. Het zal duidelijk zijn dat we iedereen die een reis naar Bulgarije overweegt Rodina Travel zéér van harte willen aanbevelen!

Nogmaals bedankt.

Peter en AnneliesFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel