Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Henk en Catrien Ruijgrok
Reis: 13-daagse Rozenrondreis 'Fascinerend Bulgarije incl. Rozenfestival'
Plaats: Sofia, Veliko Tarnovo, Rozenvallei, Hisar, Plovdiv, Bansko, Melnik, Sofia
Reisdata: 23-05-16 t/m 04-06-15


Beste Larisa en Frank,

Voor ons als bezoekers van Bulgarije, was het heel plezierig om al vooraf een soort prospectus te ontvangen van Rodina Travel over de rondreis, die ons te wachten stond.
Deze was zo compleet, dat wij voorafgaand aan de reis al bedachten dat een eigen dagboek bijhouden over wat we zouden zien en de plaatsen waar we zouden komen, niet direct meer nodig was.
De eigen foto's, die we gemaakt hebben en de herinneringen aan het land en zijn bewoners hebben het beeld van Bulgarije voor ons gecompleteerd.
Het zijn echt de hoogtepunten van Bulgarije geweest, welke wij bezocht hebben. We kunnen dat nalezen in de reisboeken over dat land. Een voltreffer is de gids geweest, die heel goed op de hoogte is van de geschiedenis van het land en haar ontwikkelingen. Hij kon ons a.d.h.v. diverse thema's uitgebreid informeren over Bulgarije en de Bulgaren.
Een Bulgaarse gids, die Nederlands gestudeerd heeft!

Het lastige met een rondreis is en zal altijd blijven, dat iedereen andere wensen zal hebben over de invulling van de avondmaaltijd. Er zijn mensen, die het fijn vinden dat de gids, namens Rodina Travel, een locatie heeft geregeld, terwijl weer anderen liever voor zichzelf iets opzoeken en na de dag rond reizen vrij is en de eigen weg gaat.

Zelf hadden wij nog een extraatje geboekt, aansluitend op de rondreis: nog 5 dagen naar de Zwarte Zee in een hotel.
Ook dit had Rodina Travel keurig voor ons geregeld, compleet met transfers.
Wij moesten het nu zelf doen en kwamen daardoor in het dagelijkse gebeuren zelf in contact met de Bulgaren. Dit gaf een extra dimensie aan de gehele reis naar Bulgarije!

Een rondreis door Bulgarije is echt een aanrader!

Hartelijk dank,

Henk en Catrien Ruijgrok                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel