Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Groep Breed
Reis: Privé rondreis door Bulgarije incl. Rozenfestival
Plaats: Sofia, Melnik, Bansko, Plovdiv, Hissar, Veliko Tarnovo, Sofia
Reisdata: 23-06-14 t/m 04-07-14


Sinds enige weken zijn we weer thuis na een fantastische rondreis met 14 vrienden door het voor ons onbekende Bulgarije. We hebben ons laten betoveren door de kleuren en geuren, de schoonheid van de steden, pittoreske dorpjes, oude kloosters en kerken, de indrukwekkende cultuur en natuur, de prachtige tradities en de vriendelijke bevolking.

Onze rondreis, die in nauw overleg met Larisa Filipova van Rodina Travel tot stand is gekomen, was tot in de puntjes verzorgd. De hotels waren uitstekend en het eten excellent. Wat hebben we genoten! Mede namens onze vriendengroep, heel hartelijk dank!!

In onze rondreis was een tweetal feestdagen opgenomen: de ´Dag van het Bulgaarse onderwijs, de Bulgaarse cultuur en het Slavisch schrift´ op 24 mei en het ´Rozenfestival´ op 31 mei. Mede door deze feesten is onze vakantie in Bulgarije onvergetelijk geworden.

Wij hopen, dat nog veel meer Nederlanders kennis gaan nemen van dit onbekende, maar geweldige land. Wij zijn er van overtuigd, dat ze net zo verrast zullen zijn als wij. Het is een land om zeker nogmaals terug te keren.

Ineke en Hans Breed, Enkhuizen
mede namens alle deelnemersFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel