Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Nico en Yvonne de Boer
Reis: Rondreis 'Fascinerend Bulgarije incl. het Rozenfestival'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Turnovo, Triavna, Hissar, Plovdiv, Bansko, Melnik, Sofia
Reisdata: 26-05-14 t/m 07-06-14


Hallo Larisa,

Wij kijken met genoegen en veel plezier terug op de Bulgarije reis. Bulgarije is mooier dan wij gedacht hebben (behalve de straatbedekking). Alles is zeker naar wens gegaan.
De hotels waren prima en mochten wij weer naar Veliko Tarnovo, Hissarya of Sofia gaan, dan zouden wij zeker dezelfde hotels boeken. Veliko Tarnovo was qua stad om te shoppen heel leuk met veel ambachtelijke winkeltjes.

De Thracische grafheuvels met de schatten die daar gevonden zijn, waren bijzonder interessant en de kloosters en kerken met hun wandschilderingen en iconen waren een belevenis. De route was bijzonder afwisselend en prachtig met veel bossen, heuvels en bergen met sneeuw in de verte. Op zondag hebben wij ook een stadswandeling gehad door Plovdiv en veel bruidsparen gezien. De gids was deskundig, deed alles uit haar hoofd, had grote kennis van het Nederlands, en deed haar best om het ieder naar de zin te maken.

Het Rozenfestival was het hoogtepunt van de reis en de groep had gereserveerde zitplaatsen om het ieder zo comfortabel mogelijk te maken. Voor ons was een ander hoogtepunt nog de fabriek waar rozenolie gemaakt werd en niet alleen omdat het proces heel duidelijk werd, maar vooral om de prachtige grote tuin erbij waar een overdaad aan de meest fantastische rozen bloeide.

Het gezelschap was onderhoudend en gezellig en de reis was alles wat we ervan gehoopt hadden. Wij zullen die zeker aanbevelen.

Onze hartelijke dank aan jou voor de organisatie en bedankt voor de moeite die jij vooraf hebt gedaan om ieders wensen te vervullen.

Nico en Yvonne de Boer, Bemmel.Foto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel