Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Bert en Vera
Reis: 15-daagse Fly-drive 'Beeldschoon Bulgarije'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Devin, Bansko, Rozhen, Sofia
Reisdata: 15-07-18 t/m 28-07-18


Hallo Larisa,

We zijn inmiddels al weer een paar dagen thuis in Groningen. Wat een geweldige vakantie hebben we gehad. Wat een prachtig land is Bulgarije.

We hebben maar beperkt een stuk van het land gezien, maar wat we hebben gezien overtrof onze verwachtingen. Een fantastische natuur gecombineerd met heel veel cultuur en daarnaast heel vriendelijke mensen. Ook al spraken zij alleen Bulgaars en wij dat vooral niet, toch konden we communiceren.
Een mooi voorbeeld was toen we op zoek waren nar Villa Ustina. We vonden het wel in the middle of nowhere, maar de poort zat dicht. Toen we op zoek waren naar een andere ingang aan het smalle weggetje kwamen we een Bulgaar tegen. We konden elkaar net passeren en we groetten elkaar. Hij bleef vervolgens staan. Dat deed ik ook maar en stapte uit. Hij ook en we kwamen tot een vorm van communicatie. Hij begreep dat we het wijnhuis zochten en hij ging terug naar zijn auto, pakte de telefoon en zocht in de adreslijst. Hij stond vervolgens in het Bulgaars te confereren met iemand anders en gaf mij de telefoon. Ik bleek de bazin van het wijnhuis aan de lijn te hebben. Zij maakte mij in goed Engels duidelijk, dat ze deze week gesloten waren, maar dat ik volgende week welkom was. Ik heb de man hartelijk bedankt en hij was blij, dat hij ons had kunnen helpen.

De reis was perfect door jullie voor ons uitgestippeld en geregeld. Op het vliegtuig hadden we heel snel de auto en kon onze reis beginnen. De hotels waren prima en de service was, vooral in de kleine hotelletjes, perfect. De upgrade in Devin was een beetje een tegenvaller. Wel veel luxe en de kamer was ook erg mooi en goed. De service aan de balie was minder. Dat was ook de enige plek waar ze maar heel beperkt Engels spraken.
De kamer in het hotel in Rozhen was klein, maar de persoonlijke aandacht van de baas compenseerde dat wel.

De aanbevelingen om zaken onderweg te bekijken waren uitgebreid en erg goed gekozen. Eigenlijk was het te veel om allemaal te doen, dus we hebben een keuze moeten maken.
Bij terugkomst in Sofia stond de medewerker van het verhuurbedrijf al klaar om de auto in ontvangst te nemen. Prima geregeld.

Wij zullen Bulgarije en jouw organisatie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Nogmaals dank voor de uitstekend geplande en fantastische ontdekkingsreis door Bulgarije.

Met vriendelijke groet,

Bert en Vera                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel