Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Walter en Jolanda
Reis: 14-daagse Fly-drive 'Veelzijdig Bulgarije'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Kazanlak, Plovdiv, Bansko, Panichishte, Sofia
Reisdata: 01-08-21 t/m 14-08-21


Hoi Larisa,

We zijn gister weer goed teruggekomen van de werkelijk fantastische reis.
We hebben echt genoten.
Niet alleen omdat Bulgarije zelf prachtig is, maar zeker ook door jouw tot in de puntjes verzorgde voorbereidingen.
Super! Dank voor je inzet en passie daarin.

We hebben dan ook op onze website een beetje reclame voor jullie gemaakt - DeBakjes.nl - en vertellen het ook aan iedereen die het wil horen.

"Dit jaar zijn we met de zomervakantie naar Bulgarije geweest. Een beetje "bij toeval". Kijkend naar Corona-handige bestemmingen kwamen we hier uit. Maar wat een prachtige land! En wat een fantastische (rond)reis hebben we gehad! In de voetsporen van de oude beschavingen als de Thraciërs (al millennia vChr!), Grieken, Romeinen, de Moren en niet te vergeten het Bulgaarse rijk. Met de erfenis van de recente wereldoorlogen en de relatief recente Bulgaarse vrijheidsoorlogen. En dat temden van prachtige en afwisselende natuur. Grote (hoog)vlakten, vriendelijke heuvels en ruige bergen. Kleine watertjes en grote meren. Dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan maar ook moderne steden met charmante centra waar de moderne winkelketens zich mengen met de opgravingen en de vele terrasje. temden van mooie parken, fonteinen en vertier. Daarbij ook nog eens een heel betaalbaar land, waar je moeite moet doen om gedurende je reis wat euro's kwijt te raken. Waar eet je nog met zijn tweeën meerdere gangen en drankjes voor totaal omgerekend 15 euro, en drink je voor 15 eurocent een heerlijke espresso...

De reis was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd door Larisa van Reisbureau Rodina Travel. De weken voor ons vertrek heeft ze alles in het werk gesteld om de reis voor ons perfect te maken. Als Bulgaarse kent ze alle routes en bezienswaardigheden, gebruiken en hoteliers zelf. Met als resultaat deze mooie gevarieerde reis. soms slenterend door steden en musea, en soms echt stevige bergtochten (zo hebben we 1.150 meter geklommen om op de bergtoppen boven de bekende 7 meren van Rila te komen. Onvoorstelbaar prachtige uitzichten). Daarbij ontvingen we een uitgebreid informatiepakket met naast gedetailleerde beschrijvingen van dag tot dag van de routes, bezienswaardigheden en hotels de nodige boekjes, folders en wegen- en wandelkaarten. Met behapbare reisafstanden en in afwisselend pittoreske kleine dan wel grotere luxe hotels.

Wat we allemaal hebben gezien en gedaan in die 2 weken is te veel om op te noemen. Dat mag ook wel blijken uit de zo'n 1.000 foto's die we hebben gemaakt.

Klik "hier desgewenst voor alle foto's.

Nogmaals dank voor een topvakantie mede dankzij jullie goede voorbereiding en materiaal etc. We hebben super genoten!

Hartelijke groeten,

Walter en JolandaFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2023 Rodina Travel