Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Anton en Corrie
Reis: 13-daagse Rondreis 'Kloosterreis Bulgarije'
Plaats: Troyan, Ruse, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Bansko, Sofia
Reisdata: 31-08-18 t/m 12-09-18


Beste Larisa,

Wij hebben een onvergetelijke reis naar Bulgarije gehad. Het was een indrukwekkende ervaring. Mede dankzij Maria en Ida die met hun liefdevolle inzet en passie voor dit prachtige land ons een schat aan informatie wisten te brengen. Informatie die onze beleving verdiepte en waardoor Bulgarije met haar prachtige natuur en cultuur in onze harten een plaats gekregen heeft.

Alles was naar wens. We hadden een heel fijne groep die harmonieus met elkaar wist om te gaan. Een heel fijne sfeer met zijn allen. Wladi, de chauffeur, een innemende man die met grote zorgzaamheid en aandacht zijn bus door het prachtige Bulgaarse landschap wist te sturen, soms zelfs over smalle wegen in de bergen. Geweldig!

Wat is deze reis fantastisch geweest en nu eenmaal thuis moet alles nog een plekje krijgen. Het programma was soms wel vol en de veelheid aan informatie…soms konden we het even niet bijhouden. Maar nu thuis met zoveel prachtige, indrukwekkende herinneringen komt het tot rust en hadden we niets willen missen.

Wat onze harten ook geraakt heeft is dat dit mooie land met zijn o zo mooie bevolking nog zulke schrijnende tekorten heeft. Dat doet pijn om te zien. Vooral het grote contrast met ons eigen landje waar we het allemaal zo goed hebben, is groot.

Lieve Larisa. Dank dat we jou land op deze manier hebben mogen leren kennen. Het was groots.

Lieve groeten van twee dankbare Bulgarije-bezoekers.

Anton en Corrie                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel