Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Reiservaringen

Reizigers: Adrie en Jacquelijne
Reis: 17-daagse Fly-drive 'Beeldschoon Bulgarije'
Plaats: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Kazanlak, Plovdiv, Devin, Bansko, Rozhen, Sofia
Reisdata: 14-08-21 t/m 30-08-21


Hallo Larisa,

Bulgarije was voor ons een heel onbekend land, maar na een beetje rondkijken op internet, leerde ons al snel dat Bulgarije veel cultuur, historie en een mooie natuur te bieden heeft. Niet alleen maar all-inclusive hotels aan de Zwarte Zee, want dat trekt ons niet. Planning technisch lukt een groepsreis niet vaak, dus hebben we ook hier weer voor een privé reis gekozen. Voordeel is dat je natuurlijk zelf in overleg je route kunt samenstellen (maar alle reisprogramma's op de site van Rodina travel bieden al een heel goed houvast voor een mooie trip) en je hebt natuurlijk de tijd aan jezelf.
Autorijden in Bulgarije is wel even wennen, het is af en toe net België met heel vreemde verkeerssituaties, maar dat zal menigeen ook wel aankunnen. Rest me natuurlijk nog te vermelden dat we eigenlijk overal heel vriendelijke mensen hebben ontmoet, prima hotels en natuurlijk hebben we een ongelooflijk fijne, goed voorbereide en tot in de puntjes verzorgde reis gehad met heel veel dank aan Larisa voor al haar zorgen. Zo persoonlijk en attent maak je niet zo vaak mee. Nogmaals vele complimenten.

Ben je benieuwd hoe zo'n reis kan zijn? Lees dan onze blog, er staan ook zeer veel foto's op en geven natuurlijk onze indruk weer. Nog een paar tips: Maak gebruik van de Free Sofia en Free Plovidiv tours (die vind je zo op internet en Larissa geeft ook de info in haar uitgebreide documentatie). Deze tours geven heel veel info over de historie en het heden van deze steden, erg de moeite en een flinke fooi waard.
Nog een aanrader in Sofia is the RedFlat, waar je nog even je helemaal kunt onderdompelen in een flat uit de communistische tijd, waar je heel veel info krijgt over het dagelijks leven.
Kortom: twijfel je nog? Niet doen! Gewoon gaan!!!!
Hier de link naar ons blog.

Groetjes,

Adrie en JacquelijneFoto's van deze reis:
                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2022 Rodina Travel