Rodina Travel, de Bulgarijespecialist!
 038 - 376 9297

Informatie over uw reis en COVID-19

Beste reiziger,

Wij bevinden ons in roerige en uitdagende tijden.
Het corona-virus, de ongekende en ingrijpende maatregelen wereldwijd om deze te bestrijden, hebben een enorme impact op iedereen. Op u als reiziger, maar ook op ons als reisorganisatie en al onze collega's, partners en leveranciers in Bulgarije.
Wij begrijpen daarom heel goed dat u zich ongerust maakt en afvraagt of uw geboekte reis naar Bulgarije wel of niet door kan gaan. In sommige gevallen zal het helaas onvermijdelijk zijn en moeten wij een deel van de geplande reizen omboeken of annuleren.

De gezondheid en veiligheid van onze reizigers en collega’s heeft altijd onze allerhoogste prioriteit.
Bij deze beslissing, volgen wij uitsluitend de informatie, adviezen en instructies van de officiële instanties, zoals RIVM, Buitenlandse Zaken, ANVR (de branchevereniging voor reisorganisaties in Nederland) en natuurlijk van de Bulgaarse overheid.
Als het blijkt dat het niet veilig is om een reis uit te voeren, dan nemen wij gelijk contact met u op om alle opties te bespreken. Wij doen dit persoonlijk, zoals u van ons gewend bent, op volgorde van vertrekdatum en proberen dan samen met u een zo goed mogelijk en passende oplossing te vinden, zowel voor u als klant maar ook voor onze lokale partners, hotels en vervoerders.

Uiteraard staan wij altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot uw geboekte of nog te boeken reis. Wij vragen u, indien mogelijk, om dit enkel per email te doen en om uw geduld als het antwoord iets langer duurt dan normaal.

Ondertussen kunt u veel informatie over het corona-virus en de gevolgen ervan op de volgende websites vinden:

ANVR - Vragen over Corona en reizen.
SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden.
RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Daarnaast willen wij u er nogmaals op attenderen dat wij van Rodina Travel, al onze klanten en partners een volledige financiële zekerheid garanderen en dat uw aan- en restbetalingen gewaarborgd en veilig bij ons zijn. Wij zijn namelijk aangesloten bij alle hiervoor verplichte garantiefondsen en instanties, zoals SGR en SGRZ (Stichting Garantiefonds Reisgelden particulieren en zakelijk), ANVR en Calamiteitenfonds.

Wij kunnen ons voorstellen dat u momenteel afwachtend bent bij het plannen en boeken van uw vakantie naar Bulgarije. Deze crisis is misschien ongekend maar wij zijn overtuigd dat er ooit een eind aan zal komen, zodat u straks nog intenser van uw reis en van Bulgarije kunt genieten.

Tot slot:

Namens het hele team van Rodina Travel en onze Bulgaarse collega's, partners en andere leveranciers, willen wij heel graag een woord van dank uitspreken aan al onze klanten die ondanks deze moeilijke en onzekere tijden ons blijven steunen en vertrouwen.

Voor nu blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Het gehele team van Rodina Travel in Nederland en Bulgarije

                          

Privacy Policy & Cookiebeleid | Disclaimer & Copyright © 2021 Rodina Travel